FIFA STARS România

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

2 participanți

Reclamatie !

H@$U
    H@$U

Data de inscriere : 04/01/2014

Reclamatie ! Empty Reclamatie !

Mesaj Scris de H@$U Lun Ian 13, 2014 12:52 am

Nume:Gaby. >>>gaby_fifa10
    Motiv: Nu sunt cu el in liga dar vreau sa il reclam pt fapu sa vedeti ce player este...Sau poate ca stiti ce copil este dar sa aveti grija cu el daca il mai lasati pe viitor aici !
    A intrat pe mn sa facem un amical si iam zis ca fac ! Am inceput meciu si la 2-0 min 15 a iesit si a inceput cu ale lui...Cica sa mai invat fifa si una alta...Dupa zike sa mai facem inca unu sa imi arate el cu se joaca fifa incontinu q+w ! A inceput meciu incontinuu q+w lam lasat sa joace la 4-1 iam dat un gol la corner din 6 metri vazand ca joaca tot asa ! Si prin min 65 la 5-1 a iesit si incepura cu ale lui pe mess !

http://postimg.org/image/inzrfpp8f/

Si inainte cand am jucat fifa tot limbaju asta la avut nu degeaba lau dat toti afara ! Eu am facut aceasta reclamatie sa stiti poate o sa se intample si in campionat ! Totusi a fost un amical dar putin respect trb si in amical fiind si eu si el din acelasi campionat ! O ZI FRUMOASA VA DORESC !
    Reflex
    Reflex

Data de inscriere : 02/01/2014
    Varsta : 29
    Localizare : Iași, România

Reclamatie ! Empty Re: Reclamatie !

Mesaj Scris de Reflex Lun Ian 13, 2014 7:45 am

H@$U a scris:Nume:Gaby. >>>gaby_fifa10
    Motiv: Nu sunt cu el in liga dar vreau sa il reclam pt fapu sa vedeti ce player este...Sau poate ca stiti ce copil este dar sa aveti grija cu el daca il mai lasati pe viitor aici !
    A intrat pe mn sa facem un amical si iam zis ca fac ! Am inceput meciu si la 2-0 min 15 a iesit si a inceput cu ale lui...Cica sa mai invat fifa si una alta...Dupa zike sa mai facem inca unu sa imi arate el cu se joaca fifa incontinu q+w ! A inceput meciu incontinuu q+w lam lasat sa joace la 4-1 iam dat un gol la corner din 6 metri vazand ca joaca tot asa ! Si prin min 65 la 5-1 a iesit si incepura cu ale lui pe mess !

http://postimg.org/image/inzrfpp8f/

Si inainte cand am jucat fifa tot limbaju asta la avut nu degeaba lau dat toti afara ! Eu am facut aceasta reclamatie sa stiti poate o sa se intample si in campionat ! Totusi a fost un amical dar putin respect trb si in amical fiind si eu si el din acelasi campionat ! O ZI FRUMOASA VA DORESC !
    Nu ne interesează ce se întâmplă în amicale sau ce vorbiți voi pe Messenger.
    Dacă în campionat va face probleme, va primi warn sau va fi banat.
    Oricum, mulțumim de avertizare, dar știu deja ce fel de persoană este, aștept să greșească.

Data/ora curentă este: Mier Noi 20, 2024 10:31 pm